Är du trött på att inte må bra?

Har du ofta huvudvärk, ont i kroppen, är irriterad, arg och känner dig trött men har svårt att sova? Känner du att tiden aldrig räcker till, att du alltid har bråttom men aldrig hinner alla ”måsten”?

Är energin slut? Är ingenting roligt längre? Gör du listor för att du har svårt att komma ihåg och kanske börjar det bli jobbigt att ta beslut på jobbet? Kanske är det till och med svårt att bestämma vad du ska välja till middag?

Känns det som att du sitter fast i ett ekorrhjul som snurrar snabbare och snabbare och du inte vet hur du ska ta dig ur?

Välkommen.

Som Lic. Stresscoach kan jag hjälpa dig att få kontroll på din stress.

Jag har kunskapen om vad som ligger bakom stress, varför du får de symtom som du får och vad du kan göra för att må bra igen.  Tillsammans kartlägger vi din stress och jag kommer att gå bredvid dig fram tills att du känner att du har kunskapen och verktygslådan för att kunna leva vidare utan att påverkas negativt av den stress som livet ger oss.

Jag arbetar med en helhetssyn på människan, dvs att allt hänger ihop. Mår inte själen bra så mår inte kroppen bra, och mår inte kroppen bra så mår inte själen bra.

Jag har den bakomliggande kunskapen om hur kosten påverkar vårt nervsystem, hur nervsystemet påverkar både sömn och värk och hur en tanke kan skapa fysiska sjukdomar. Jag jobbar med andning, mindfulness och ACT (Acceptans and Commitment Therapy) som man kallar för andra generationens KBT. ACT har utvecklats för att reducera stress, främja psykisk flexibilitet och kreativitet och för att stärka individer att ta steg i riktning mot vad som är viktigt i livet.