Hej och välkommen hit!

Jag heter Sandra Grimbeck och bor med man och tre barn på landet utanför Borås.

Jag är Licensierad Stresscoach och Livsstilskonsult vilket innebär att jag har kunskap om den bakomliggande orsaken till stress och lösningar för de symtom som uppkommer av stress. Utbildningen har jag gått hos Anna Hallén Utbildningar och den är kvalitetssäkrad och godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Under hösten 2019 läste jag även Ledarskap och Hälsa på Högskolan i Borås för att öka på mina kunskaper vad gäller Organisationshälsa och hur vi skapar ett hållbart arbetsliv.

Som stresscoach arbetar jag både med enskilda individer som behöver hjälp med sin stress, men leder även grupper i praktisk stresshantering. Jag föreläser på arbetsplatser och utbildar chefer.

Jag kan ta emot klienter i min lokal på Första Villagatan i Borås, men är även öppen för möten via Skype eller per telefon om det känns bättre.

När det gäller föreläsningar, stresshanteringsgrupper på företag  eller andra samarbeten så jobbar jag främst i Borås med omnejd, vilket innebär Bollebygd, Ulricehamn, Tranemo, Svenljunga och Marks kommun.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är LicLK18mm.jpg